برگزاری دومین نشست داستان‌خوانی به زبان انگلیسی

به نام خدا

دومین نشست داستان‌خوانی که به بررسی داستان کوتاهی از آثار خورخه لوئیس بورخس با عنوان
The Immortal اختصاص داشت، روز دوشنبه مورخ 25/5/95، از ساعت 14، در تالار شهید باهنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

سرکار خانم روحیه نظیری پور، عضو هیئت علمی دانشکده‌ی ادبیات و زبان‌های خارجی، ضمن خوشامد‌گویی، سخنان خود را با توضیح واژه‌ی "جاویدان" شروع کرد و سپس به ارائه‌ی این نکته پرداخت که امروزه بشر در صدد جاویدان ساختن خویش به وسیله روش‌هایی مانند  Hibernation (خواب زمستانی) و امثال این است.

خورخه لوئیس بورخس، نویسنده آرژانتینی (1899 - 1986) و یکی از برجسته‌ترین نویسندگان آمریکای لاتین است.

خانم نظیری‌پور اضافه کرد که سال‌ها پیش از این که بشر امروزی به دنبال جاویدان ساختن خویش باشد، نویسنده این موضوع را در داستان خویش مطرح کرده است. همانطور که داستان‌هایی مربوط به آب حیات هزاران سال است در نقاط گوناگون جهان بازگو شده و در گیلگمش، نوشته‌های هرودوت (پنج سده پیش از میلاد) و اسکندر‌نامه‌ها و داستان‌های جنگ‌های صلیبی نیز دیده می‌شود.

در ادامه‌ی نشست، حاضران به ارائه‌ی نقطه‌نظراتشان درباره موضوعاتی همچون تناسخ، ترکیب ژن انسان و حیوان و افق سیاه چاله پرداختند.

گزارش: شهلا نصیری

عکس: آناهیتا ناصرترابی