برگزاری یازدهمین نشست شعر ماه

به نام خدا

به همت معاونت پژوهشی و انجمن علمی - دانشجویی دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی و همکاری حوزۀ هنری استان البرز، جلسۀ شعر ماه روز دوشنبه مورخ 18-5-95 از ساعت ۱۶ با اجرای دکتر رشید کاکاوند، در سالن شهید باهنر دانشکدۀ ادبیات و زبان های خارجی برگزار شد.

دکتر کاکاوند جلسه را با شعری از شیرکو بی‌کس آغاز کرد و پیرامون این هنرمند مطالبی را مطرح کرد. شیرکو بی‌کس از شاعران نام‌آشنا، در ایران و خارج از ایران است؛ او که از اسطوره‌های شعر کردی است در ۲۱ مرداد سال 1393 درگذشت و آقای دکتر کاکاوند نام و یاد این بزرگوار را عزیز و گرامی داشت.

در ادامه طبق روال همیشه، حاضران در سالن شعر خود را قرائت کردند و دکتر کاکاوند پس از هر شعر نکات کلیدی در شعر را عنوان کرد.

خانم ها همتی، براحتی و حسینی و آقایان عربی، دیلمی، خدابنده لو، خرمی، صالحی، صفدری و توکلی شعرخوانی کردند.

دکتر کاکاوند به مسایلی مانند قافیه، لحن، انسجام، محاوره، ترانه، فرم قدیم (اصطلاح زشت و زیبا در شعرهای قدیم، که شاعر توانایی‌های زبان خود را در اشعارش به کار می برده و در یک مصرع تعریف و در مصرع دیگر ناسزا می‌گفته و تا حدی به رفع ابهام می پرداخته است)، درون مایه، روایت، تطابق فعل، جفت و جور بودن اشعار و  پرداخت.

پس از شعر‌خوانی‌ها، دکتر شهرام مدرس خیابانی از برگزاری برنامه‌های علمی و ادبی پیش رو در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی خبر داد.

جلسه با شعرخوانی دکتر رشید کاکوند پایان یافت.

گزارش: الهام لاینی

عکس: خاطره همتی