نخستین مدرسۀ تابستانی زبان و ادبیات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۷ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۳ کد : ۹۱۵ اخبار دانشگاه
نخستین مدرسۀ تابستانی زبان و ادبیات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

دانشگاه‌آزاد اسلامی واحد کرج

معاونت پژوهشی و انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار می‌کنند:

نخستین مدرسه تابستانی زبان و ادبیات

دریافت برنامۀ کارگاه‌ها

یادآوری‌ها:

1- شرکت در مدرسۀ تابستانی برای همه علاقه‌مندان آزاد است.

2- علاقه‌مندان می‌توانند در بیش از یک کارگاه شرکت نمایند.

3- در پایان دوره، مشروط بر حضور در کل ساعت کارگاه و تأیید مدرس دوره، گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.

4- با توجه به محدود بودن ظرفیت سالن، در صورت تکمیل ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام کرده‌اند.

5- برای کسب اطلاع از وضعیت کارگاه‌ها و برنامه‌ها می‌توانید به وبگاه دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی به نشانی literature.kiau.ac.ir  و یا نشانی تلگرام انجمن علمی-دانشجویی دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی studentsociety@ مراجعه فرمایید.

مدارک لازم برای شرکت در مدرسۀ تابستانی:

1- واریز مبلغ 500.000 ریال (پنجاه هزار تومان) به حساب شمارۀ  0107916463003 به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج.

- هزینۀ ثبت نام بابت شرکت در یک یا حتی چند کارگاه و صدور گواهی برای هر کارگاه اخذ می‌شود.

- مبلغ مذکور از طریق دستگاه خودپرداز بانک ملی ایران قابل واریز است و نیازی به مراجعه حضوری به بانک نیست.

2- تکمیل فرم ثبت نام (قابل دریافت از  اینجا  یا از طریق کانال تلگرام انجمن علمی-دانشجویی دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی  studentsociety@)

3- ارسال تصویر فیش بانکی و فرم تکمیل‌شده ثبت نام به نشانی الکترونیکی     student-society@kiau.ac.ir

4-هر دو مدرک باید در یک پوشه (فولدر) زیپ شده با نام خانوادگی شرکت‌کننده ارسال گردد.

5- تحویل اصل مدارک به مسئول ثبت نام در نخستین روز حضور در کارگاه.