برگزاری نشست شعر هفته

برگزاری نشست شعر هفته

به همت معاونت پژوهشی و انجمن علمی- دانشجویی دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، روز دوشنبه مورخ 4-5-1395 و از ساعت 16، نشست شعر هفتگی در سالن شهید باهنر برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با حضور تنی چند از استادان واحد کرج، دانشجویان و شاعران استان البرز برگزار شد، جناب آقای دکتر رشید کاکاوند ضمن اشاره به روز دوم مرداد، بزرگداشت شاعر زبردست، احمد شاملو، به سخنرانی در مورد آن بزرگوار و اشعار و سبک وی پرداخت.

در ادامۀ نشست چند تن از شاعران دانشگاه و استان البرز، اشعار خود را قرائت کردند و در ادامه دکتر کاکاوند شعری از دفتر باغ آینۀ شاملو را خواند.

موضوع وزن و قافیۀ شعر و اهمیت آن، از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود. ضمن اینکه مبحث ارجاع نادرست اشعار و جملات به شعرا و بزرگان چهرۀ هنر و ادب در صفحات مجازی و نقش دوستداران زبان و ادب فارسی برای مقابله با آن مورد بحث جدی قرار گرفت.

در پایان، ضمن سپاسگزاری از همۀ استادان و مهمانان، با خوانده شدن شعر دیگری از شاملو، توسط جناب آقای دکتر کاکاوند، نشست خاتمه یافت.

نگارنده: محدثه  فصیحی

عکس: کیانا ارشد بختیاری