عصر شعری به مناسبت عید سعید فطر و روز ادبیات کودک و نوجوان

۲۳ تیر ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۴ کد : ۸۷۸ اطلاعیه ها
عصر شعری به مناسبت عید سعید فطر و روز ادبیات کودک و نوجوان

به همت معاونت پژوهشی و انجمن علمی-دانشجویی دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و حوزۀ هنری استان البرز، روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۴/۲۱ از ساعت ۱۶، عصر شعری به مناسبت عید سعید فطر و روز ادبیات کودک و نوجوان در سالن شهید باهنر دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با حضور تنی چند از استادان واحد کرج، دانشجویان و شاعران استان البرز برگزار شد، جناب آقای دکتر رشید کاکاوند ضمن خوشامدگویی، فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک گفتند. در ادامه جناب آقای دکتر مهرداد مولودی، عضو هیئت علمی واحد کرج، سخنرانی خود را دربارۀ اهمیت توجه به ادبیات کودک و نوجوان و برخی مشکلات ناشی از بی‌توجهی به این حوزه ارائه کردند. سپس جناب آقای دکتر کاکوند در این زمینه سخنانی ایراد کردند.

در ادامۀ نشست چند تن از شاعران دانشگاه و استان البرز، اشعار خود را که غالباً به مناسبت عید سعید فطر و حوزۀ ادبیات کودک و نوجوان بود، قرائت کردند.

بخش پایانی نشست به رونمایی از کتاب برگزیدۀ سرکار خانم مریم هاشم‌پور به نام «یک قوری پر از قور» اختصاص داشت. دکتر کاکوند پس از ارائۀ توضیحاتی دربارۀ کارنامۀ ادبی درخشان نویسندۀ اثر و قطعه‌ای از مجموعۀ شعر مذکور را برای حاضران قرائت کردند، سپس با حضور سرکار خانم دکتر ماه نظری، رئیس دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی، دکتر شهرام مدرس خیابانی، معاون پژوهشی دانشکده، دکتر رشید کاکاوند، دکتر مهرداد مولودی و سرکار خانم مریم هاشم‌پور از کتاب رونمایی شد.

در ادامه خانم مریم هاشم‌پور پس از صحبت‌هایی دربارۀ این کتاب و سایر آثار خود و همچنین ارائۀ دیدگاهشان نسبت به ادبیات کودک و نوجوان، قطعاتی از اشعار خود را برای حاضران خواندند.

در پایان آقای دکتر شهرام مدرس خیابانی، ضمن سپاسگزاری از همۀ استادان و مهمانان و به‌ویژه جناب آقای خسرو عباسی، نمایندۀ حوزۀ هنری استان البرز، از برگزاری بیشتر چنین نشست‌های علمی و ادبی در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه کرج در آینده نزدیک، خبر دادند.